Masakrat në Ukrainë, trupat e njerëzve rrugëve (Kujdes, pamje shqetësuese)

Luftimet janë rikthyer të ashpra në lindje të Ukrainës mes forcave qeveritare dhe rebelëve dhe këto foto janë tregues i qartë i asaj që po ndodh atje.

Të paktën 12 persona u vranë në qytetin e Donjeckut.

Dy prej tyre vdiqën kur një predhë mortaje goditi një stacion autobusi.

Trupat e vdekur shihen në rrugë, ndërkohë që qytetarët përpiqen për të vazhduar jetën si normalisht.