Kush janë më të bukura, vajzat apo makinat (FOTO)

Në panairet dhe aktivitetet makinave të garave në SHBA, ka dhe një shfaqje të veçantë që u lihet në dorë vajzave. Është koha kur makinat lahen nga vajzat e bukura të skuadrave përkatëse. Kuptohet që në kët moment, tifozët më shumë se makinat, vlerësojnë vajzat.