Britney Spears perfekte me…photoshop

Britney Spears ka pozuar për kopertinën e revistës “Women's Health”. Në foton e kopertinës, këngëtarja duket në një formë perfekte. Por, për të arritur këtë formë, përveç stërvitjes dhe dietave, 33-vjeçares i ka ardhur në ndihmë edhe photoshopi.