Kjo është “Miss Bumbum Brazil 2014”

Ajo konsiderohet si një nga femrat më seksi në Brazil për momentin, e sidomos për të pasmet e saj.Bukuroshja 22-vjeçare Indianara Carvalho nga Santa Caterina është përzgjedhur si “Miss Bumbum Brazil 2014”.

Ky titull i jepet femrës që vlerësohet për të pasmet më të bukura dhe këtë herë çmimin e fitoi Indianara Carvalho.