Ellen ironizon Kim, Ja kartolina e saj

Ellen DeGeneres dhe Portia de Rossi përpiqen të pushtojnë internetin duke ironizuar Kim Kardashian.

Ata kanë përgatitur një kartolinë për krishtlindje duke imituar pozat e Kimit. Të ardhurat e kartolinës do shkojnë për bamirësi.