Kristiano Ronaldo, faull me dorë… ndaj Irinës

Kristiano Ronaldo ka festar me një tortë speciale përvjetorin e ndërmarrjes së tij të veshjeve. Por e ka bërë këtë edhe duke pozuar me Irina Shaikun dhe duke shfaqur “prekjen” prej një ylli të vërtetë. Nuk bëhet fjalë për topin këtë herë, por për diçka shumë më të butë…