Clara nuk është femra më e bukur në botë, por është afër këtij titulli

Clara është renditur menjëherë pas modeles dhe aktores amerikane Tania Marie Caringi në “100 Femrat më të Bukura në Botë të vitit 2014” të kësaj reviste.

Në mesin e femrave të tjera në këtë listë janë edhe modelja gjermane Cristina Maria Saracut, aktorja Jessica Alba, Scarlett Johansson, Alessandra Ambrosio dhe Beyonce.