Pas Enver Hoxhës, Blendi Fevziu shkruan për Mbretin Zog

Presidenti që u bë mbret”, që gazetari i njohur i emisionit Opinion, ka lajmëruar se do të jetë nëpër librari nga dita e nesërme. Figura e Mbretit Zog është po aq interesante dhe shkakton kuriozitet si edhe diktatori Enver Hoxha, të cilit Blendi Fevziu i pati shkruar një libër i cili u ribotua plot 6 herë. Të shohim a do ta kalojë numrin e shitjeve libri “Ahmet Zogu” duke vendosur ndoshta, një rekord të ri në shitjen e librave në Shqipëri?