Miss Bum Bum, Indianara Karvaljo magjeps Parisin

Ajo quhet Indianara Karvaljo dhe është e njohur sepse është një nga kandidatet në konkursin e veçantë të bukurisë “Miss Bum Bum” (fiton ajo që ka fundshpinën më të bukur). Në fundjavë ajo ka ngritur temperaturat ndjeshëm në Kullën e famshme Eifel, por policia ka ndërhyrë menjëherë