Tiranë, protestë kundër UEFA-s, i tha “Po racizmit”!

Komisioni i Disiplinës vendosi që t’ia japë ndeshjen në tavolinë Serbisë, me rezultatin 3-0, si dhe dënoi dy federatat me nga 100 mijw euro gjobw. Serbia u penalizma me 3 pikw pwr incidentet e ndodhura nw Beograd.