Shtëpia më e vogël në botë, 340 mijë euro për 17 m²

Një shtëpi 17 metra katrorë, e vogël e rehatshme , por me një çmim super të lartë, plot 340 mijë euro. Një metër katror i kësaj shtëpie kushton 20 mijë euro. Ajo përbëhet nga dy kate, ka një dhomë ndenje, një banjë dhe një shtrat të rehatshem në pjesën e sipërme të saj. Kjo shtëpi është quajtur si më e vogla në Britaninë e Madhe, por dhe më e shtrenjta.