E hënë, Shtator 24, 2018
Ballina Etiketimet Ushqimesh

Etiketim: ushqimesh

Çfarë ushqimesh të konsumojmë për gjumë të thellë

Përpara Ditës Botërore të Gjumit që kremtohet javën e ardhshme – kjo listë shërben për të ndërgjegjësuar njerëzit. Studimi ka treguar se ngrënia e dy...

EDITORIAL

Lapsaxhinjtë, Teatri Kombëtar dhe hidrocentralet mbi Valbonë

Këto ditë po zien debati për Godinën e Teatrit Kombëtar dhe hidrocentralet që po ndërtohen mbi Valbonë. Nëse...

FORUM

Dëmet që Serbia i shkaktoi Kosovës në luftë, mbi 22 miliardë euro

Mbi 22 miliardë euro llogariten dëmet e luftës që Serbia ka shkaktuar në Kosovë para dhe gjatë...

Një faqe e re për Maqedoninë dhe mbarë Rajonin

Prof.Lisen Bashkurti - Dita e referendumit në Maqedoni po afrohet. Ne fakt është dita e kthesës së madhe...