E dielë, Shtator 23, 2018
Ballina Etiketimet Tatimet

Etiketim: tatimet

Tatimet: Bizneset që do paguajnë tatim fitimi 5% më 1 janar

Bizneset e agroturizmit dhe ato me xhiro deri në 14 milionë lekë do të tatohen me 5 % tatim fitimi nga 15 % që...

Tatimpaguesit me xhiro vjetore 2-5 mln lekë, Tatimet: Ja të drejtat...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve përmes informacioneve të publikuara në faqen zyrtare të saj, njeh tatimpaguesit me xhiro vjetore të biznesit 2 deri në...

Tatimet informojnë biznesin, vetëm në Fier janë kontaktuar mbi 43 mijë...

Administrata tatimore po i kushton gjiithmonë e më shumë vëmendje informimti të bizneseve për detyrimet që ato kanë. Referuar të dhënave të DRT Fier, vetëm...

Risitë e taksës së pronës – Tatimet njoftim për ndërtuesit: Ja...

Menjëherë pas publikimit të ndryshimeve në përllogaritjen e tatimfitimit për kalimin e pronësisë të pasurive të paluajtshme, Administrata Tatimore ka vënë në dijeni ndërtuesit...

Tatimet në kulmin e aksionit – FMN, asistencë për përmirësimin e...

Ndërsa administrata tatimore është në kulmin e aksionit, të përqendruar kryesisht në zonat turistike, sa i përket subjekteve informale, punonjësve të paregjistruar dhe deklarimit...

Tatimet nisin monitorimin e pagave të punonjësve – DPT: Deklarimet, nën...

Deklarimi i pagave në Shqipëri bëhet shpesh nën vlerën reale që marrin punonjësit. Ky konstatim i strukturave tatimore është bërë prej kohësh, ndërsa pas...

Menaxhimi i të ardhurave – Ulet buxheti për tatimet dhe doganat...

Buxheti për menaxhimin e të ardhurave tatimore dhe doganore për vitin që vjen do të pësojë ulje. Konkretisht buxheti për tatimet do të ulet...

Tatimet “në aksion”/ Kërkojnë taksën e qirave, deklarim on-line çdo muaj,...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve i ka bërë thirrje individëve që kanë dhënë shtëpi me qira që të deklarojnë taksat, pasi në të kundërt...

Tatimet bëjnë paralajmërimin e fortë: Deklaroni të ardhurat nga qiraja e...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton personat e paregjistruar në lidhje me detyrimin për të deklaruar dhe paguar tatimin mbi të ardhurat e përfituara...

Tatimet, kujtesë: 20 gushti, afati i fundit për pagesën e tatimit...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve u risjell në kujtesë të gjithë tatimpaguesve se data 20 gusht është afati i fundit për pagesën e tatimit...

EDITORIAL

Policia arreston grupin kriminal më të rrezikshëm

Nën drejtimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, policia shqiptare arriti të bëjë...

FORUM

Një faqe e re për Maqedoninë dhe mbarë Rajonin

Prof.Lisen Bashkurti - Dita e referendumit në Maqedoni po afrohet. Ne fakt është dita e kthesës së madhe...

Për diktatorët

Nga: Xhon Gunter* Gjithë diktatorët janë anormalë. Ky është një fakt aksiomatik. Asnjë njeri në gjendje normale nuk...