Ballina Etiketimet Rrugës së Arbrit

Etiketim: Rrugës së Arbrit

Hapet gara për kompaninë që do të mbikëqyrë punimet e rrugës...

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka hapur garën për përzgjedhjen e një kompanie ndërkombëtare që do të mbikëqyrë punimet në koncesionin e parë pjesë...

Qeveria miraton kontratën për ndërtimin e Rrugës së Arbrit

Qeveria miraton kontratën për ndërtimin e Rrugës së Arbrit Kontrata: “Për Përmirësimin, ndërtimin, operimin dhe mirëmbajtjen e Rrugës së Arbrit”,  e firmosur në shkurt mes Ministrisë...

Pas Rrugës së Arbrit, edhe 6 kompani të tjera kërkojnë rrugë...

Teksa Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës ka shpallur fituese kompaninë Gjoka Konstruksion për ndërtimin e Rrugës së Arbrit, të paktën 6 oferta janë paraqitur...

EDITORIAL

Zhvlerësimi i euros, eksportet humbën 105 mln euro në 2018. Paraja kriminale e qeverisë

Prej shumë muajve eurove po pëson pikiatë të fortë, çka vjen nga futja e eurove prej rrjeteve...

FORUM

Roland Qafoku: Sfidat e qeverisë së re të Edi Ramës

Nga Roland Qafoku Vera e re në fuçinë e vjetër Për shumicën janë jo vetëm fytyra të reja për...

Studentët

Nga Niko Peleshi - Këto ditë Instituti ASPEN në SHBA publikoi raportin e një pune 20 vjeçare mbi...