E dielë, Shtator 23, 2018
Ballina Etiketimet Nisma për arsimin

Etiketim: nisma për arsimin

Hyn në fuqi nisma për arsimin – “3 lëndë në 6...

Pas pilotimit, hyn në fuqi vendimi për zbatimin e nismës së re për arsimin bazë në gjithë vendin, “tre lëndë në 6 orë”. Tashmë nxënësit...

EDITORIAL

Policia arreston grupin kriminal më të rrezikshëm

Nën drejtimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, policia shqiptare arriti të bëjë...

FORUM

Një faqe e re për Maqedoninë dhe mbarë Rajonin

Prof.Lisen Bashkurti - Dita e referendumit në Maqedoni po afrohet. Ne fakt është dita e kthesës së madhe...

Për diktatorët

Nga: Xhon Gunter* Gjithë diktatorët janë anormalë. Ky është një fakt aksiomatik. Asnjë njeri në gjendje normale nuk...