E dielë, Shtator 23, 2018
Ballina Etiketimet Lejet e ndërtimit

Etiketim: lejet e ndërtimit

Lejet e ndërtimit – Rriten me 65% në gjysmën e parë...

Tregu ka një oreks në rritje për të ndërtuar. Sipas të dhënave nga Instituti i Statistikave, numri i lejeve të ndërtimit u rrit sërish...

Ndërtimet pa leje, Hipoteka: 300 persona kanë gati tapitë e shtëpive

Hipoteka publikon listën me 300 persona që kanë përfituar lejet e legalizimeve dhe që duhet t’i drejtohen Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme...

Ndryshojnë rregullat për lejet e ndërtimit. Punimet e brendshme dhe fasadat...

Lejet për të ndërtuar një apartament, apo ndryshime në banesën aktuale do të jepen në një procedurë më të thjeshtësuar. Ndërsa për punimet e...

EDITORIAL

Policia arreston grupin kriminal më të rrezikshëm

Nën drejtimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, policia shqiptare arriti të bëjë...

FORUM

Një faqe e re për Maqedoninë dhe mbarë Rajonin

Prof.Lisen Bashkurti - Dita e referendumit në Maqedoni po afrohet. Ne fakt është dita e kthesës së madhe...

Për diktatorët

Nga: Xhon Gunter* Gjithë diktatorët janë anormalë. Ky është një fakt aksiomatik. Asnjë njeri në gjendje normale nuk...