Ballina Etiketimet KLSH

Etiketim: KLSH

KLSH: Në 2017-ën, dëm kolosal ekonomik 825 milion euro, 129 kallëzime...

Gjatë vitit 2017, Kontrolli i Lartë i shtetit ka audituar 266 institucione shtetërore, të cilët i kanë shkaktuar arkës së shtetit një dëm prej...

Seri shkeljesh me legalizimet, KLSH kallëzon ish-kreun e ALUIZNI-t në Kamëz...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në Prokurori ish-drejtorin e ALUIZNI-t Kamëz-Vorë, si dhe disa zyrtarë e ish-zyrtarë të kësaj drejtorie vendore, pasi...

Autostrada, në Prokurori ish-drejtori dhe 7 zyrtarë të ALUIZNI-t

KLSH kallëzon në prokurori ish drejtorin, 2 përgjegjës sektori legalizimi, 3 ish përgjegjës sektori legalizimi dhe 2 specialistë të drejtorisë rajonale të ALUIZNI-t, Kamëz-Vorë...

Sfida e zhvillimit të teknologjisë dhe ruajtja e të dhënave

Nga Agim Stringa*  Takimi i XII i EUROSAI IT Working Group u zhvilluar në datat 11,12 dhe 13 Prill 2018 në Talin të Estoni-së, i...

Raporti i KLSH/ Dëmi ekonomik 826 milionë euro, ja zyrtarët e...

Shkeljet dhe abuzimet e institucioneve shtetërore i kanë shkaktuar buxhetit të shtetit për periudhën janar-dhjetor 2017, dëm ekonomik me vlerë 826 milionë euro. Dëmi ekonomik...

Zhvillimi i profesionalizmit në KLSH

Më 23 Janar 2018,  Departamenti  Metodologjisë dhe Strategjisë së Auditimit organizoi analizën e performacës së veprimtarisë për vitin 2017,  ku u asistua me pjesëmarrjen...

Hallkat e domosdoshme të procesit të auditimit

Nga Aulona Jonuzi* Në Kontrollin e Lartë të Shtetit, procesi i zbatimit të rekomandimeve kryhet për cdo vit dhe ka për qëllim verifikimin e zbatimit...

Zona e lirë ekonomike në Spitallë, KLSH: Të anulohet fituesi, komisioni...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kërkuar anulimin e menjëhershëm të shpalljes së fituesit në procedurën e konkurrimit të zhvilluar nga ish-Ministria e Zhvillimit...

KLSH kallëzon në prokurori ish-drejtorin dhe 2 përgjegjës të ALUIZNI-t

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka depozituar një kallëzim penal në Prokurori kundër ish-drejtorit dhe dy përgjegjësve të Drejtorisë Rajonale Rurale (Jug) të ALUIZNI-t...

Auditues të KLSH-së në Beograd

Në datat 12-13 dhjetor 2017, audituesit e KLSH-së, Benard Haka dhe Rigels Guzi morën pjesë në workshopin “IT Audit Methodology” të zhvilluar në Beograd,...

EDITORIAL

Kryemadhi: Protesta popullore kundër Ramës

Skandalet e fundit që faktojnë përfshirjen e zyrtarëve qeveritarë në vjedhjen e votave dhe bashkëpunimin me bandat...

FORUM

Kthimi në atdhe i eshtrave të Mid’hat Frashërit

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë shtetërore të përmortshme të kthimit në atdhe të eshtrave të...

Me arkëmortin e kreut të Ballit Kombëtar, socialistët varrosën grimcën e fundit të trashigimisë së majtë

Nga Andi Bushati/ Rikthimi i dytë në pushtet i socialistëve po i zhvesh ata gjithnjë e më shumë...