E martë, Shtator 18, 2018
Ballina Etiketimet KLSH

Etiketim: KLSH

Abuzime me pronat shtetërore, KLSH kallëzon ish-kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë

Kontrolli i Lartë i Shtetit pas auditit të zhvilluar në Bashkinë Rrogozhinë, për veprimtarinë nga data 01.01.2016 deri më 31.12.2017, ka kallëzuar ish-kryetarin e...

93 vjet Kontrolli i Lartë i Shtetit

Që nga firma e Ahmet Zogut e deri në konceptin e sotëm modern Nga Amantja Patozi -  Ka shumë njerëz në Shqipëri, që kanë dëgjuar të...

KLSH i “tërheq veshin” Qeverisë: Borxhi Publik larg parametrave të synuar

“Buxheti i shtetit ka mbajtur një prej rreth 1 miliardë lekë nga përdorimi joefektiv i instrumentave për konvertimin e flukseve të borxhit të jashtëm” Gjatë...

KLSH: Në 2017-ën, dëm kolosal ekonomik 825 milion euro, 129 kallëzime...

Gjatë vitit 2017, Kontrolli i Lartë i shtetit ka audituar 266 institucione shtetërore, të cilët i kanë shkaktuar arkës së shtetit një dëm prej...

Seri shkeljesh me legalizimet, KLSH kallëzon ish-kreun e ALUIZNI-t në Kamëz...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në Prokurori ish-drejtorin e ALUIZNI-t Kamëz-Vorë, si dhe disa zyrtarë e ish-zyrtarë të kësaj drejtorie vendore, pasi...

Autostrada, në Prokurori ish-drejtori dhe 7 zyrtarë të ALUIZNI-t

KLSH kallëzon në prokurori ish drejtorin, 2 përgjegjës sektori legalizimi, 3 ish përgjegjës sektori legalizimi dhe 2 specialistë të drejtorisë rajonale të ALUIZNI-t, Kamëz-Vorë...

Sfida e zhvillimit të teknologjisë dhe ruajtja e të dhënave

Nga Agim Stringa*  Takimi i XII i EUROSAI IT Working Group u zhvilluar në datat 11,12 dhe 13 Prill 2018 në Talin të Estoni-së, i...

Raporti i KLSH/ Dëmi ekonomik 826 milionë euro, ja zyrtarët e...

Shkeljet dhe abuzimet e institucioneve shtetërore i kanë shkaktuar buxhetit të shtetit për periudhën janar-dhjetor 2017, dëm ekonomik me vlerë 826 milionë euro. Dëmi ekonomik...

Zhvillimi i profesionalizmit në KLSH

Më 23 Janar 2018,  Departamenti  Metodologjisë dhe Strategjisë së Auditimit organizoi analizën e performacës së veprimtarisë për vitin 2017,  ku u asistua me pjesëmarrjen...

Hallkat e domosdoshme të procesit të auditimit

Nga Aulona Jonuzi* Në Kontrollin e Lartë të Shtetit, procesi i zbatimit të rekomandimeve kryhet për cdo vit dhe ka për qëllim verifikimin e zbatimit...

EDITORIAL

Presidenti Meta pritet në audiencë të posaçme nga Ati i Shenjtë, Papa Francesku

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, u prit gjatë ditës së sotme në një audiencë të posaçme nga...

FORUM

Kosova dhe Serbia zhvendosin betejën diplomatike në Nju Jork

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, e cila nis punimet më 18 shtator në Nju Jork,...

Sjellësit e mynxyrës

Nga Aurel Plasari - Janë mbyllur 150 shkolla? Apo 133? Po ç’rëndësi ka saktësimi i numrit? Edhe...