E shtunë, Shtator 22, 2018
Ballina Etiketimet KLSH

Etiketim: KLSH

Legalizime të paligjshme, KLSH kallëzon 4 zyrtarë në Dibër

KLSH kallëzon në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër dy ish-drejtorë juristin dhe hartografin të drejtorisë rajonale të ALUIZNI-t, Dibër. Sipas Kontrollit të Lartë të Shtetit,...

KLSH çon për hetim Hekurudhën Shqiptare, shkelje 1.2 mld lekë me...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kërkuar nisjen e një procedimi penal në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës për Shoqërinë “Hekurudha Shqiptare” SHA Durrës...

Probleme me titujt e pronësisë – KLSH: TAP i janë shitur...

Problemet e shumta me pasuritë e paluajtshme vijojnë të përbëjnë një pengese konkrete për investimet e huaja në vend. As një projekt aq i...

KLSH: Abuzimi me ndihmën ekonomike, në Shqipëri nuk ka minimum jetik

Shqipëria është vendi i vetëm në Europë që nuk mat varfërinë, pasi prej vitesh nuk ka të përcaktuar një minimum jetik. Ndonëse trajton me ndihmë...

Kallëzohen në prokurori zyrtarët e hipotekës në Fier

KLSH kallëzon në Prokurori  tre  ish Regjistrues, tre përgjegjës sektori dhe dy specialistë të Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të paluajtshme Fier. Sipas raportit...

KLSH kallëzon në prokurori 11 zyrtarë, ja dëmi ekonomik

Kontrolli i Lartë të Shtetit, në zbatim të programit të tij të auditimit nr. 250/1, datë 05. 03. 2018, ka përfunduar auditimin në ish-komunat...

Raporti vjetor për vitin 2017, Leskaj: KLSH ka promovuar transparencën

Kuvendi nisi seancën me raportin vjetor të Kreut të Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj. Gjatë fjalës ai u shpreh se jemi në...

Siguria ushqimore, KLSH: Inspektorët e AKU pa formimin e duhur

Kontrolli i Lartë i Lartë i Shtetit arrin në konkluzionin se Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nuk ka arritur të garantojë besimin e konsumatorëve për...

Poloni-Shqipëri, KLSH mbështetet financiarisht për përmirësimin e infrastrukturës

Polonia ka mbështetur financiarisht Kontrollin e Lartë të Shtetit si në aspektin e përgatitjes së auditeve por edhe në aspektin infrastrukturor të këtij institucioni....

KLSH prezanton strategjinë, Ruçi: Të jemi gardianë të ligjshmërisë

Kontrolli i Lartë i Shtetit, ka prezantuar strategjinë për zhvillimin e institucionit për periudhën 2018-2022. I pranishëm në këtë aktivitet ishte kreu i KLSH,...

EDITORIAL

Kryeministri Rama shemb Teatrin në Tiranë, kurse opozita ikën në Vlorë

Partia Socialiste vulosi dje me ligj, për herë të dytë, shembjen e Teatrit Kombëtar. Me 75 vota...

FORUM

Winston Churchill, Zyrih 1946: “Tani, unë ju them: Le të ngrihet Evropa!”

Duhet t’i jepet fund ndëshkimit. Duhet të vijë ai që Gladstone e quajti vite më parë “Akti...

BIRN: Frikë apo përplasje e brendshme: Marku shkëmben akuza me prokurorët

Nga Gjergji Erebara/BIRN/ Prokurorja e Përgjithshme e Përkohshme, Arta Marku deklaroi të premten se frika është shkaku i...