Ballina Etiketimet Hapesira

Etiketim: Hapesira

Parashikimet nga shkenca dhe hapësira për vitin 2018

Viti 2018 do jetë plot ngjarje për sa i përket fushave të hapësirës, shkencës dhe teknologjisë. Jeremy Wilks dhe Julian Lopez nga Euronews na...

Zbulimet më të rëndësishme hapësinore

Ndërsa vëmendja e shumicës së botës ishte e zënë me ngjarje të tjera, shkencëtarët e hapësirës shënuan disa arritje të dukshme gjatë vitit 2017,...

Pse jo gjithmonë kemi një dritare krah sediljes tonë në avion

Pas çdo fluturimi e keni kuptuar se të flesh gjumë me kokën mbështetur në dritaren e shumëkërkuar do të mbetet vetëm një ëndërr. Sepse...

Parashikimet e frikshme të Nostradamus për vitin 2017

Sipas pasuesve të tij, filozofi francez i shekullit të 16-të ka parashikuar shumë ngjarje historike, duke përfshirë rritjen e Adolf Hitlerit. Nëse ju besoni në teoritë...

EDITORIAL

Çorba e reformës

FORUM