E dielë, Nentor 18, 2018
Ballina Etiketimet Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Etiketim: Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Nga 1 nëntori nisin kontrollet nga zyra – DPT: Ja cilët...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, miratoi rregullat e analizës së riskut për identifikimin e tatimpaguesve të cilët do të kontrollohen nga zyra, në mbledhjen...

“Taksat që duhet të paguajnë personat fizikë mbi 8 mln lekë”

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në këtë publikim njeh me të drejtat dhe detyrimet e kategorisë së tatimpaguesve: “Person Fizik me xhiro mbi 8...

Xhiro 2-5 milion lekë, Tatimet: Të drejtat dhe detyrimet e kësaj...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në këtë publikim do t’ju njohë me të drejtat dhe detyrimet e kategorisë së tatimpaguesve: “Person Juridik me xhiro...

Tatimet, kujtesë: 20 gushti, afati i fundit për pagesën e tatimit...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve u risjell në kujtesë të gjithë tatimpaguesve se data 20 gusht është afati i fundit për pagesën e tatimit...

TVSH te biznesi i vogël, ja afati i fundit për dorëzimin...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, dëshiron të sjellë në vemendje të tatimpaguesve, që janë përfshirë për herë të parë në skemën e Tatimit mbi...

Tatimet paralajmërojnë biznesin e vogël: Nga sot, 10 ditë afat keni...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka sjellë sot në vemendje se data 10 korrik 2018 është afati i deklarimit të librave të shitjes dhe...

Nis aksioni në zonat turistike. Kujdes kuponin dhe sigurimet e punonjësve,...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, njofton se ka nisur planin e masave për zbatimin me korrektësi të legjislacionit tatimor, nga tatimpaguesit që ushtrojnë veprimtari...

1 528 tatimpagues ende nuk kanë kryer deklaratën e tatimit mbi...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve apelon tatimpaguesit mosdeklarues për tatimin mbi fitimin për vitin 2016 dhe 2017, për përmbushjen e detyrimeve të tyre. Për tatimpaguesit...

LISTA/ Tatimet publikojnë emrat: Ja cilët janë 40 mijë fermerët aktivë...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar listën e fermerëve aktivë, ku mund të konsultohet statusi, për çdo transaksion që mund të kryhen me...

Tatimet: Biznesi duhet të dorëzojë kontratën e qirasë ose dokumentin e...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka njoftuar se të gjithë tatimpaguesit duhet të dorëzojnë kontratë qirasë apo dokumentin e pronësisë së ambientit ku ushtrojnë...

EDITORIAL

Pikëpyetjet e ministrit Damian Gjiknuri për anullimin e koncensionit të naftës në detin Jon

Një lajm i dytë nga fjala e ministrit të Energjisë dhe Infrastrukturës ka të bëjë me anulimin...

FORUM

“Perëndia na ruajt”…

Nga Gazmend Kapllani - Ne Shqiperi po perhapet lajmi i intervistes se ish-Ministrit te Jashtem grek Nikos Kotzias...

17 nëntori i Tiranës antifashiste

Nga Luan Rama, nënkryetar i LSI-së Tirana antifashiste sot kremton ditën e çlirimit prej pushtuesve nazifashistë. Tirana antifashiste...