Arkiva e Sondazheve

Edi Rama pas dështimit të negociatave me BE a duhet të ndryshojë urgjent qeverinë apo të ikë vetë?

 • Të largohet vetë (60%, )
 • Ndryshim ministrash (40%, )

Start Date: 09:30 - 27 Qershor, 2018 @ 09:30
End Date: No Expiry

BE i shtyu negociatat me Shqipërinë për vitin 2019, por me disa kushte. Mendoni se kjo është humbje e Kryeministrit Rama?

 • Po (56%, )
 • Jo (44%, )

Start Date: 22:14 - 26 Qershor, 2018 @ 22:14
End Date: No Expiry

Si mendoni se do vendos BE për statusin e Shqipërisë me datë 29 qershor: Do jepet me kushte, pa kushte apo nuk do jepet fare?

 • Me kushte (54%, )
 • Nuk e japin (25%, )
 • Pa kushte (21%, )

Start Date: 10:27 - 26 Qershor, 2018 @ 10:27
End Date: No Expiry

Sasi të mëdha në euro, me prerje vetëm euro 20-she, 50-she dhe 100-she, po kapen e cila po hyn në Shqipëri. Mendoni se po vijnë për blerje votash dhe zgjedhje të reja?

 • Po (58%, )
 • Jo (42%, )

Start Date: 19:50 - 24 Qershor, 2018 @ 19:50
End Date: No Expiry

A mendoni se do të arrijë të kualifikohet Argjentina për në turin tjetër ndonëse sot ka një pikë?

 • Jo (62%, )
 • Po (38%, )

Start Date: 08:56 - 22 Qershor, 2018 @ 08:56
End Date: No Expiry