Arkiva e Sondazheve

Pse mendoni se Edi Rama po synon ta rrëzojë Godinën e Teatrit Kombëtar?

 • Për përfitim financiar (48%, )
 • Për teatër bashkëkohor (31%, )
 • Për fiksim (17%, )
 • Për inat të artistëve (4%, )

Start Date: 22:00 - 8 Korrik, 2018 @ 22:00
End Date: No Expiry

Mendoni se do përplasen edhe fizikisht opozita, artistët dhe mazhoranca për Godinën e Teatrit Kombëtar?

 • Jo (54%, )
 • Po (46%, )

Start Date: 23:01 - 4 Korrik, 2018 @ 23:01
End Date: No Expiry

A keni besim se pallatet dhe ndërtesat në Tiranë janë ndërtuar me parametra teknikë që përballojnë tërmete 7 ballë?

 • Jo (81%, )
 • Po (19%, )

Start Date: 22:59 - 4 Korrik, 2018 @ 22:59
End Date: No Expiry

Mendoni se Rama në shtator synon të ndryshojë krejt qeverinë apo vetëm arnime?

 • Vetëm arnime (81%, )
 • Krejt qeverinë (19%, )

Start Date: 09:19 - 1 Korrik, 2018 @ 09:19
End Date: No Expiry

Çfarë duhet të bëjë Opozita shqiptare që të merren statusi për në BE?

 • Të filloj protestat popullore (67%, )
 • Të hyjë në bashkëqeverisje me PS (33%, )

Start Date: 09:14 - 1 Korrik, 2018 @ 09:14
End Date: No Expiry