Arkiva e Sondazheve

Ku do ti kaloni pushimet verore?

 • Në Shqipëri (66%, )
 • Jashtë shtetit (34%, )

Start Date: 08:48 - 16 Korrik, 2018 @ 08:48
End Date: No Expiry

Mes Edi Ramës dhe Erion Veliajt cilin do të zgjidhnit për kryetar të PS?

 • Edi Ramën (51%, )
 • Erion Veliaj (49%, )

Start Date: 09:15 - 15 Korrik, 2018 @ 09:15
End Date: No Expiry

Cila skuadër e fiton Botërorin në Rusi?

 • Kroacia (70%, )
 • Franca (30%, )

Start Date: 10:23 - 12 Korrik, 2018 @ 10:23
End Date: No Expiry

Cilët nga emrat mund të jenë kandidatë për kryeministër nëse Edi Rama rrëzohet këtë vjeshtë?

 • Pandeli Majko (48%, )
 • Erion Veliaj (21%, )
 • Fatmir Xhafa (11%, )
 • Niko Peleshi (9%, )
 • Olta Xhaçka (6%, )
 • Mimi Kodheli (5%, )

Start Date: 17:22 - 9 Korrik, 2018 @ 17:22
End Date: No Expiry

Cila skuadër e fiton Botërorin?

 • Kroaci (35%, )
 • Francë (30%, )
 • Anglia (22%, )
 • Belgjikë (13%, )

Start Date: 17:20 - 9 Korrik, 2018 @ 17:20
End Date: No Expiry