Arkiva e Sondazheve

Në sherrin mes Presidentit Thaçi dhe ish-kryeministrit Berisha cili mendoni se e ka fajin?

 • Thaçi (54%, )
 • Berisha (46%, )

Start Date: 09:50 - 5 Gusht, 2018 @ 09:50
End Date: No Expiry

Rama tha në TVSH se "nuk është çudi që mund të përsëritet 17 maji", pra qeveri me PD. Duhet qeveri PD-PS?

 • Jo (84%, )
 • Po (16%, )

Start Date: 21:05 - 31 Korrik, 2018 @ 21:05
End Date: No Expiry

Lojërat e fatit a mendoni se duhet larguar nga qytetet dhe qendrat e fshatrave?

 • Po (92%, )
 • Jo (8%, )

Start Date: 21:03 - 31 Korrik, 2018 @ 21:03
End Date: No Expiry

Basha deklaroi sot me datë 27 korrik se nëse Rama shemb godinën e Teatrit Kombëtar do plasi lufta civile. Ka takat Basha ta bëjë Luftën?

 • Jo (72%, )
 • Po (28%, )

Start Date: 16:55 - 27 Korrik, 2018 @ 16:55
End Date: No Expiry

Presidenti Meta nuk e dekretoi Ligjin për Shëmbjen e Teatrit Kombëtar. Si mendoni se veproi Presidenti?

 • Shumë mirë (46%, )
 • Keq (42%, )
 • Mirë (12%, )

Start Date: 16:49 - 27 Korrik, 2018 @ 16:49
End Date: No Expiry