Arkiva e Sondazheve

Vettingu për politikanët a duhet vetëm për lidhjet e tyre me krimin apo edhe për pasurinë e tyre?

 • Për krimin dhe pasurinë (97%, )
 • Për krimin (3%, )

Start Date: 20:25 - 7 Shtator, 2018 @ 20:25
End Date: No Expiry

A mendoni se Edi Rama po kap sistemin e drejtësisë siç bëri Berisha para shumë vitesh?

 • Po (54%, )
 • Jo (46%, )

Start Date: 15:14 - 2 Shtator, 2018 @ 15:14
End Date: No Expiry

Cili nga moderatorët televizivë kap tema më të rëndësishme që duan kurajo gazetareske?

 • Ylli Rakipi (21%, )
 • Blendi Fevziu (12%, )
 • Eni Vasili (11%, )
 • Artur Zheji (10%, )
 • Sokol Balla (10%, )
 • Rudina Xhunga (10%, )
 • Ilva Tare (9%, )
 • Lorenc Vangjeli (6%, )
 • Ilir Babaramo (6%, )
 • Lufti Dervishi (5%, )

Start Date: 23:33 - 31 Gusht, 2018 @ 23:33
End Date: No Expiry

Opozita ka paralajmëruar se me datë 13 shtator, nëse Rama miraton ligjin për shëmbjen e Teatrit Kombëtar, do rrethojnë me popull Kuvendin. A do ketë trazira?

 • Jo (59%, )
 • Po (41%, )

Start Date: 23:30 - 31 Gusht, 2018 @ 23:30
End Date: No Expiry

Mendoni se PS-ja duhet të ndërrojë ministrat apo duhet të ndërrojë kryeministrin?

 • Kryeministrin (65%, )
 • Ministrat (35%, )

Start Date: 22:51 - 25 Gusht, 2018 @ 22:51
End Date: No Expiry