Arkiva e Sondazheve

Kupa e Botërorit të Futbollit Rusi 2018 mendoni se do shkojë në Amerikën Latine apo në Europë?

 • Europë (69%, )
 • Amerika Latine (31%, )

Start Date: 11:53 - 8 Qershor, 2018 @ 11:53
End Date: No Expiry

A duhet ndaluar projekti i qeverisë Rama për të sjellë për edukim në Shqipëri ish-luftëtarët e ISIS nga Ballkani?

 • Duhet ndaluar ardhja (85%, )
 • Duhet lejuar (15%, )

Start Date: 11:48 - 8 Qershor, 2018 @ 11:48
End Date: No Expiry

Cila skuadër mendoni se e fiton Botërorin e Futbollit në Rusi?

 • Gjermania (36%, )
 • Brazili (26%, )
 • Argjentina (15%, )
 • Spanja (8%, )
 • Franca (5%, )
 • Anglia (5%, )
 • Portugalia (3%, )
 • Rusia (2%, )

Start Date: 16:35 - 3 Qershor, 2018 @ 16:35
End Date: No Expiry

Në zgjedhjet vendore te vitit të ardhshëm në Tiranë a mendoni se kryeministri Rama do të rikandidojë Erion Veliaj?

 • Po (77%, )
 • Jo (23%, )

Start Date: 19:49 - 2 Qershor, 2018 @ 19:49
End Date: No Expiry

A mendoni se Edi Rama po planifikon në heshtje që vitin e ardhshëm të zhvillojë zgjedhjet vendore dhe ato parlamentare në një ditë?

 • Jo (45%, )
 • Po (38%, )
 • Nuk besoj (17%, )

Start Date: 19:36 - 2 Qershor, 2018 @ 19:36
End Date: No Expiry