Arkiva e Sondazheve

Ngjarja e Vlorës me 8 të vrarë a duhet që parlamenti të miratojë ligj se kush kapet me armë pa leje të dënohet me burg, por sa vite fiks mendoni?

 • 15 vite (63%, )
 • 5 vite (21%, )
 • 10 vite (16%, )

Start Date: 08:24 - 11 Gusht, 2018 @ 08:24
End Date: No Expiry

Cilin vlerësoni në Kosovë, Presidentin Thaçi që tha se kufinjtë duhen ndryshuar apo kryeministrin Haradinaj që thotë prerë JO?

 • Ramush Haradinaj (74%, )
 • Hashim Thaçi (26%, )

Start Date: 16:51 - 7 Gusht, 2018 @ 16:51
End Date: No Expiry

Në sherrin mes Presidentit Thaçi dhe ish-kryeministrit Berisha cili mendoni se e ka fajin?

 • Thaçi (54%, )
 • Berisha (46%, )

Start Date: 09:50 - 5 Gusht, 2018 @ 09:50
End Date: No Expiry

Rama tha në TVSH se "nuk është çudi që mund të përsëritet 17 maji", pra qeveri me PD. Duhet qeveri PD-PS?

 • Jo (84%, )
 • Po (16%, )

Start Date: 21:05 - 31 Korrik, 2018 @ 21:05
End Date: No Expiry

Lojërat e fatit a mendoni se duhet larguar nga qytetet dhe qendrat e fshatrave?

 • Po (92%, )
 • Jo (8%, )

Start Date: 21:03 - 31 Korrik, 2018 @ 21:03
End Date: No Expiry