E mërkurë, Korrik 18, 2018

EDITORIAL

Komisioneri i BE, Han dhe hani i drogës qeveritare

-E çuditshme se si të huajt heshtin për drogën qeveritare, krimin e organizuar, korrupsionin e ministrave, lidhjet...

FORUM

Viti i transformimit rrënjësor!

NGA DITMIR BUSHATI Fillimi i punës përgatitore për procesin e bisedimeve për anëtarësim në BE-në, apo siç njihet...

Bilanc i gjendjes së jashtëzakonshme në Turqi

Dy vjet zgjati gjendja e jashtëzakonshme në Turqi. Pas përpjekjes për puç në korrik 2016, presidenti Erdogan...