E premte, Qershor 22, 2018

Ndeshjet e botërorit 2018

Datat e ndeshjeve të Botërorit 2018

EDITORIAL

Gjermania: Ndonëse nuk sundon ligji, por merrni refugjatët në Shqipëri, t’ju japim negociata me BE!

Nga radio gjermane DW: Askush nuk i konfirmon fjalët në qarkullim: Shqipëria mund të bëhet një vend kyç...

FORUM

Analistët: Negociatat të hapen, qoftë edhe me kushte

Votimi në parlamentin e Holandës kundër hapjes së negociatave të Shqipërisë me BE-në është pritur me ironi...

Refugjatët sirianë tregojnë pse po vijnë në Shqipëri (VIDEO)

Autoritetet shqiptare thonë se muajt e fundit ka patur përpjekje në rritje të refugjatëve dhe emigrantëve për...