E dielë, Korrik 15, 2018

Pse meshkujt nuk i kuptojnë femrat?!

Shenja e ditës: Akrepi

EDITORIAL

GRECO (BE): Nga 10 rekomandime të vendosura, Shqipëria ka plotësuar vetëm katër

Nga takimet e fundit të kryeministrit Rama në Bruksel, drejtuesit më të lartë te BE i kanë...

FORUM

The Guardian dhe The Journal: Festë në vendin që duket si parajsë (Shqipëri)

“Një i ardhur rishtaz në vendin e festivalit, Shqipëria po tërheq turistë të moshave të reja, për...

Kriza morale shoqërohet gjithmonë me mungesën e drejtësisë

Nga Spartak Ngjela Vërtet mendoni se ka një shtet në botë që të ketë si gjytqtar të Gjykatës...