E hënë, Korrik 23, 2018

EDITORIAL

Banditizëm dhe hakmarrje ndaj gjyqtarit Xhezair Zaganjori. Duan ta bëjnë pis, si të tjerët!

Nga S.Prulli Xhezair Zaganjori është një burrë 61 vjeçar, i mbuluar nga thinjat e vitëve. Zaganjori drejton gjykatën...

FORUM

Fjalimi i rrallë i Pjetër Arbnorit kur Tirana nisi të mbillej me kioska

Pjetër Arbnori nuk jeton prej korrikut të vitit 2006. Ishte deputet i Kuvendit të Shqipërisë prej vitit...

“Unë jam fëmijë i një përdhunimi”

Nga Eleanor Rose- E lindur në Sarajevën e kohës së luftës nga një nënë që ishte përdhunuar në një...