E premte, Qershor 22, 2018

EDITORIAL

Gjermania: Ndonëse nuk sundon ligji, por merrni refugjatët në Shqipëri, t’ju japim negociata me BE!

Nga radio gjermane DW: Askush nuk i konfirmon fjalët në qarkullim: Shqipëria mund të bëhet një vend kyç...

FORUM

Refugjatët sirianë tregojnë pse po vijnë në Shqipëri (VIDEO)

Autoritetet shqiptare thonë se muajt e fundit ka patur përpjekje në rritje të refugjatëve dhe emigrantëve për...

Skënderbeu, strateg i madh ushtarak

Nga Alfred Moisiu - Gjergj Kastrioti Skënderbeu, heroi ynë kombëtar, i cili i dha emër kombit të arbërit,...