EDITORIAL

Efekti domino/Shqiptarët e Maqedonisë do të duan të bashkohen me Shqipërinë

Pierel Mirel është një diplomat dhe zyrtar me karrierë të lartë. Ai ka folur për MIA duke...

FORUM

Bugajski: Rreziqet që i kanosen Ballkanit nëse ndryshojnë kufijtë e Kosovës

Nga Janusz Bugajski - Spektri i ndarjes po e bezdis Ballkan këtë verë. Pas disa deklaratave provokuese nga...

Me sytë e një italiani: Të gjithë do duan të shkojnë në Shqipëri

Është më pak se një orë nga Italia, na mirëpresin si Zotin, kushton shumë pak. Dhe bashkon...
Kthehu