E dielë, Shtator 23, 2018

Trump nxjerr kartonin e kuq medias!

Humor me fotot e Ramës

Humor/Koncesioni i leshit

Nëse ju keni eurot

Fatura e hepatitit

Komedi në Llogara

Gusht, plazhet e Vlorës…

EDITORIAL

Policia arreston grupin kriminal më të rrezikshëm

Nën drejtimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, policia shqiptare arriti të bëjë...

FORUM

Një faqe e re për Maqedoninë dhe mbarë Rajonin

Prof.Lisen Bashkurti - Dita e referendumit në Maqedoni po afrohet. Ne fakt është dita e kthesës së madhe...

Për diktatorët

Nga: Xhon Gunter* Gjithë diktatorët janë anormalë. Ky është një fakt aksiomatik. Asnjë njeri në gjendje normale nuk...