E hënë, Shtator 24, 2018

Gazeta “Koha Jone “21 prill 2016

Gazeta”Koha Jone” 14 Gusht

Gazeta Koha Jone (print)

Faqja e parë e Gazetës Koha Jone

Gazeta “Koha Jone” 30 shtator

Gazeta “Koha Jone” 14 Maj 2016

Gazeta “Koha Jone” 24 Prill 2016

Gazeta “Koha Jone” 17 Maj 2016

Gazeta “Koha Jone” 27 Maj

Faqja e parë e Gazetës Koha JONE

EDITORIAL

Lapsaxhinjtë, Teatri Kombëtar dhe hidrocentralet mbi Valbonë

Këto ditë po zien debati për Godinën e Teatrit Kombëtar dhe hidrocentralet që po ndërtohen mbi Valbonë. Nëse...

FORUM

Dëmet që Serbia i shkaktoi Kosovës në luftë, mbi 22 miliardë euro

Mbi 22 miliardë euro llogariten dëmet e luftës që Serbia ka shkaktuar në Kosovë para dhe gjatë...

Një faqe e re për Maqedoninë dhe mbarë Rajonin

Prof.Lisen Bashkurti - Dita e referendumit në Maqedoni po afrohet. Ne fakt është dita e kthesës së madhe...