E mërkurë, Nentor 21, 2018

Gazeta”Koha Jone” 11 Qershor

Gazeta “Koha Jone” 19 Maj

Gazeta”Koha Jone” 11 Gusht

Gazeta “Koha Jone” 20 Maj

Gazeta “Koha Jone” 5 Korrik

Gazeta “Koha Jone” 28 Maj 2016

Faqja e parë e Gazetës Koha Jone

Gazeta “Koha Jone” 15 Maj 2016

EDITORIAL

SHBA kundër kryeministrit Rama, s’ka falje për Tahirin

Ambasada Amerikane në Tiranë ka dalë dje hapur kundër qëndrimit të kryeministrit Edi Rama lidhur me procesin...

FORUM

Rusia nuk është aleate por shfrytëzuese e Serbisë

Nga Janusz Bugajski - Ndryshe nga besimi i përgjithshëm, Serbia dhe Rusia nuk kanë një aleancë të ngushtë...

Shumë lajme në median online janë vetëm shpifje

Nga Bernd Borchardt* Prezenca e OSBE-së në Shqipëri është e përfshirë në zhvillimin e medias në Shqipëri që...