E dielë, Shtator 23, 2018

Gazeta “Koha Jone ” 28 prill 2016

Faqja e parë e Gazetës Koha Jone

Gazeta “Koha Jone” 14 Maj 2016

Gazeta”Koha Jone” 18 Shtator

Gazeta”Koha Jone” 19 Gusht

Faqja e parë e Gazetës Koha Jone

EDITORIAL

Policia arreston grupin kriminal më të rrezikshëm

Nën drejtimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, policia shqiptare arriti të bëjë...

FORUM

Një faqe e re për Maqedoninë dhe mbarë Rajonin

Prof.Lisen Bashkurti - Dita e referendumit në Maqedoni po afrohet. Ne fakt është dita e kthesës së madhe...

Për diktatorët

Nga: Xhon Gunter* Gjithë diktatorët janë anormalë. Ky është një fakt aksiomatik. Asnjë njeri në gjendje normale nuk...