Një meshë për pulat

EDITORIAL

Edi Rama, portalet dhe ligji që po vjen me turravrap

Nga Nikoll Lesi/ Vendimi i kryeministrit Rama për të formalizuar zyrtarisht në tatime portalet online, mbetet një nga...

FORUM

Kanuni i Medias dhe shpifja

Nga Lutfi Dervishi / Media duhet të dallojë qartë komentin nga supozimi dhe nga faktet. Media nuk duhet të...

Pse po e humbim betejën kundër lajmeve të rreme

Nga Mark Scott Trajtimi i problemit të lajmeve të rreme, duhej të ishte një mision i lehtë. Franca...