E mërkurë, Shtator 19, 2018

Tarifat postare, dyfishohet shërbimi i dorëzimit të pensionit në shtëpi

Të moshuarit në qytetin e Vlorës thonë që shpenzimet shtohen, ndërkohë ajo që u mbetet në fund, është e pamjaftueshme. Drejtoresha e postës dega...

Mësuesi rrihet me shkop nga nxënësi

Mësuesi mësohet se ka marrë dëmtime në ballë. Ai është dërguar në spital për marrjen e ndihmës mjekësore dhe pas kësaj është larguar në...

“Prodho, tregto dhe konsumo shqip”

“Prodho, tregto dhe konsumo shqip” është sllogani i Festivalit të picave të organizuar nga Ministria e Bujqësisë në kryeqytet. Në ditën e parë të...

Raportin mbi Maturën Shtetërore, 8 shkollat më të mira në rang...

“Vetëm rritja e pragut të kalimit dhe miradministrimi bëri që sot në universitetet publike të kemi një cilësi më të lartë në të pranuarit...

KMSH, organizon programin “Gruaja shqiptare ndër shekuj”

“Dua të theksoj faktin që Feja Islame, sikurse ndonjëherë padrejtësisht pretendohet, nuk e pengon gruan që të jetë pjesë aktive e jetës shoqërore, duke...

Ishte dënuar për vrasje, ekstradohet 40 vjeçari nga Italia

Transferimi i këtij shtetasi u bë pas njohjes nga ana e Ministrisë së Drejtësisë së Republikës së Shqipërisë, të vendimit penal italian. Ky shtetas do...

Zjarri përfshin masivin pyjor në Shëngjin, rrezikohen varrezat

Kanë qenë banorë të zonës të cilët kane vëne re flaket dhe kanë njoftuar menjëherë shërbimin zjarrfikës dhe policinë. Këta të fundit kanë mberritur menjeherë...

Procesi ndaj deputetëve socialistë, rrëzohet kërkesa për pushimin e çështjes

Pas kësaj kërkese, trupi gjykues u tërhoq për marrjen e vendimit, i cili rrëzoi kërkesën e bërë nga avokati Rusi, ndërsa procesi gjyqësor do...

Treni i pasagjerëve përplaset me automjetin, dy të plagosur

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Vidhas, ku si pasojë e përplasjes janë plagosur dy persona të cilët ndodheshin në automjetin tip Renault, me targa...

Raporti: Vendet që rrezikohen më shumë nga terrorizmi

Në raport publikohet një hartë, ku vendet me ngjyrë më të errët paraqiten si më të rrezikuara nga terrorizmi. Pesë vendet që i prijnë...

EDITORIAL

FORUM