E hënë, Korrik 23, 2018

Asnjë postim për tu shfaqur

EDITORIAL

Banditizëm dhe hakmarrje ndaj gjyqtarit Xhezair Zaganjori. Duan ta bëjnë pis, si të tjerët!

Nga S.Prulli Xhezair Zaganjori është një burrë 61 vjeçar, i mbuluar nga thinjat e vitëve. Zaganjori drejton gjykatën...

FORUM

Fjalimi i rrallë i Pjetër Arbnorit kur Tirana nisi të mbillej me kioska

Pjetër Arbnori nuk jeton prej korrikut të vitit 2006. Ishte deputet i Kuvendit të Shqipërisë prej vitit...

“Unë jam fëmijë i një përdhunimi”

Nga Eleanor Rose- E lindur në Sarajevën e kohës së luftës nga një nënë që ishte përdhunuar në një...