E shtunë, Gusht 18, 2018

EDITORIAL

Pushimet e gushtit/Meta në aventurat e bjeshkëve shqiptare, Rama në det

Pushimet janë edhe për shtetarët, pushime me familjen. Sejcili ndjek pasionin, por dikush edhe misionin e detyrës....

FORUM

Kosova nuk mund ta humb liqenin e Ujmanit

Liqeni i Ujmanit (Gazivodës) gjendet në territorin e Republikës se Kosovës dhe është ndërtuar me fonde të...

Hisja e drogës, në këmbim të heshtjes së disa ndërkombëtarëve…

Nga Artur Zheji Ka disa vende që prodhojnë shumë naftë dhe rregjimet e tyre, shpërndajnë aksione apo puse...
Kthehu