E shtunë, Gusht 18, 2018

EDITORIAL

Pushimet e gushtit/Meta në aventurat e bjeshkëve shqiptare, Rama në det

Pushimet janë edhe për shtetarët, pushime me familjen. Sejcili ndjek pasionin, por dikush edhe misionin e detyrës....

FORUM

Nazarko: Debati i kufijve, lëvizje taktike e Thaçit

Prej vitesh Mentor Nazarko e njeh nga afër realitetin politik dhe shoqëror në Kosovë. Ai i hedh...

Qeveria dhe Parlamenti të ndalin idetë e Thaçit

Nga Lulzim Peci* Një ndër argumentet kyçe për shtetësinë e Kosovës dhe njohjen ndërkombëtare janë pikërisht kufijtë e...
Kthehu