E shtunë, Dhjetor 15, 2018

EDITORIAL

Sot Kuvendi i PD. Basha, lideri i një partie në rritje dhe europiane

Këtë të shtunë PD-ja zhvillon Kuvendin e saj. Gjatë këtyre viteve selia demokrate ka kaluar nëpër shumë...

FORUM

Deklarata e të Drejtave të Njeriut dhe Shqipëria

Prof. Ksenofon Krisafi* “Ne ndodhemi sot në pragun e një ngjarjeje të jashtëzakonshme në jetën e Kombeve të...

Mijëra protestues sërish në rrugët e Francës

Mijëra zyrtarë policorë janë duke qëndruar në Paris për të mbajtur nën kontroll protestën e radhës të...