EDITORIAL

Një variant i shëmtuar dhe antikushtetues i Himnit Kombëtar nga ministrja

Nga Luan Rama. Nuk e di se si mund t’a pëlqeni ju zonja ministreshë e kulturës këtë variant...

FORUM

Parashikime te zymta për ardhmërinë e PD

Nga Artur Zheji Partia Demokratike, kështu si është sot, e ka rrëfyer veten të paaftë që të fitojë...

A është kthyer Trump në një realist?

“Amerika ka më në fund një president që kupton logjikën themelore të balancimit të jashtëm në Lindjen...