E shtunë, Qershor 23, 2018

EDITORIAL

Refugjatët, turistët anulojnë pushimet  verore në Shqipëri

Ideja e ngritjes së kampeve të refugjatëve nga Siria dhe Afrika e Veriut në Shqipëri ka dhënë...

FORUM

Kim Mehmeti: Shqipëria mbijeton me paratë e drogës

Nga Kim Mehmeti - Shqipëria ka filluar t’i ngjajë një plantashi të kanabisit, që mbijeton nga paratë e...

Kontratat paramartesore në Shqipëri, biznes dhe me tradhëtinë

“Derisa vdekja të na ndajë”. Ky është betimi tradicional para lidhjes së një martese, ku çifti i...