Të qeshur e pranë njëri-tjetrit, si e uron Sali Berisha bashkëshorten për Shën Valentin

Ish-kryeministri Sali Berisha ka uruar publikisht bashkëshorten e tij Lirinë në ditën e të dashuruarve, Shën Valentin.

Teksa kanë pozuar të qeshur dhe pranë njëri-tjetrit, Berisha uron të shoqen dhe e cilëson Shën Valentinin, ditën e fuqisë hyjnore të njeriut.

“Gëzuar Shën Valentinin, ditën e fuqisë hyjnore të njeriut! Gëzuar!! Sb”, shkruan Berisha.