Garda nis hetimet për agresionin e kryer ndaj Ramës

Garda e Republikës dhe Policia e Shtetit njoftn se ka nisur hetimet ndaj ngjarjes së sotme në Kuvend, ku deputeti demokrat Edi Paloka sulmoi me bojë kryeministrin Edi Rama.

Deklarata e Gardës së Republikës dhe Policisë së Shtetit

Sot, në sallën e seancave të Kuvendit të Shqipërisë, deputeti Edi Paloka ka sulmuar me një solucion kimik të parapërgatitur Kryeministrin e Shqipërisë, z. Edi Rama.

Garda e Republikës me mbështetjen e strukturave të specializuara të Policisë së Shtetit ka nisur hetimet e menjëhershme për agresionin e kryer në sytë e të gjithëve dhe gjithashtu procedimin penal kundër shtetasit Edi Paloka.