Stilistja shqiptare hedh në gjyq UKT

Problemet me faturat e ujësjellësit kanë prekur edhe stilisten e njohur Rezarta Skifteri, e cila ka ngritur një padi në gjykatë.

Rezarta Skifteri ka paditur në Gjykatën e Lartë, Ujëslljellësin e Kanalizimeve Tiranë (UKT), pasi pretendon se faturat tatimore të dala nga periudha janar 2009 deri në dhjetor 2015 nuk janë të vlefshme.

Pra për një periudhë prej 6 vjetësh, faturat tatimore sipas stilistes së njohur, janë të pavlefshme. Padia është regjistruar më datë 8 shkurt 2019 dhe relatori i kësaj çështjeje është Medi Bici.