Manjani: Çudi me ministrin e Brendshëm…

Nga Ylli Manjani

Çudi!!! “I përkas atyre që arrestojnë dhunuesin”- thotë Ministri i Brendshëm.

Pse kishte ndonjë opsion tjetër?! Ju ka shkuar gjë mendja edhe të mos e arrestojnë atë dhunues?!

Kërcet shumë kjo llogjikë publike e shprehjeve të ministrit!

Pastaj ç’është ky deklarim pa lidhje “e arrestova”?!!! Kur kanë filluar ministrat të arrestojnë?

As policia nuk arreston dot më pa vendim gjykate.

Ministri jo e jo! Dhe më në fund, nëse ndjekim deklarimin tjetër të Ministrit “çdo polic jam unë”, duhet të ishte vetarrestuar…

Me vjen keq vërtetë për Sandrin!